Bet jis buvo labai šaunus

 Labas vakaras draugai. Aš Rachna Aggarwal labai sveikinu jus visus apie ne daržovių istoriją. Esu didelis jos šaunių seksualių istorijų gerbėjas. Šiandien aš jums papasakoju savo seksualią istoriją. Daug dienų galvojau, kad ir aš tikrai jums papasakosiu savo neteisėtų santykių sekso istoriją. Taigi šiandien aš jums papasakosiu savo istoriją.


Ramnath priklausė Yadav aktoriams. Jis buvo Noidos kaimo gyventojas. Bet jis buvo labai šaunus. Amžius bus apie 18 20. Namo jis grįš anksti 6 valandą ryto. Gamina pusryčius vaikams. išleistų juos į mokyklą. Tada jis grįždavo ir atlikdavo visus mano namų darbus. Nuo ryto iki vakaro jis beveik nepailsi. Pamažu pradėjau valgyti daug takelių iš Ramnath.


Laisvalaikiu su juo daug kalbėdavausi. O Ramnatai! Tu labai jaunas. Kodėl man nesusituokus?Vieną dieną aš jo tiesiog juokdamasi paklausiau. Sveiki, BBG! Turime 5 mln. paskolą ant galvos. Visi pinigai buvo išleisti mūsų Bapu vaistams. Jis ten paėmė vaistus. Vis dėlto Bapu neišgyveno. Kai Ramnathas pradėjo sakyti, jo akys sušlapo.


- Suprantu, - pasakiau ir užjaučiau uždėjau ranką jam ant jauno peties. „Ramnatai, tai ar tu neturi draugų???“ – paklausiau sušvelnindama jo nuotaiką. Jis pradėjo juoktis.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh

Nėra BBG! Mums labai gėda dėl mergaitės“, – kaimo kalba kalbėjo jis. Aš pradėjau juoktis.

Po vyro išvykimo galiu pasakyti, kad mano tarnas tapo puikiu mano draugu, draugu. Jis mano vaikus prajuokindavo kitaip. Mano vaikai valgydavo maistą iš jo rankų. Žaisdavo ir su juo.


Bėgant dienoms, buvau apsėstas tarno Ramnato. Dabar norėjau kuo greičiau užmegzti su juo fizinius santykius. Norėjau pasidžiaugti jo jaunu kūnu.


Na, BBG!! Kastuvai! Jis pasakė. Ramnath, man labai skauda koją. Prašau paspauskite, - pasakiau


Sveiki, BBG! Jis pasakė. atėjo į mano miegamąjį. Vilkėjau šaunią naktinuką. Ramnatas pradėjo spausti man kojas. Pradėjau labai linksmintis. Bet aš nenorėjau spausti jo kojų. Aš turėjau valgyti jo jauną gaidį.


Ramnatas šiek tiek aukščiau!! aš pasakiau


Dabar jis pradėjo spausti mano šlaunis. Tyčia užsiklojau naktinuką. Ramnathas buvo sužavėtas pamatęs mano išpuoselėtą kūną. Bet jis nieko panašaus jam nepadarė. Norėjau, kad jis mane apkabintų ir tiesiog išdulkintų. Bet jis buvo visiškai kvailas Baba. Staiga jį pagavau.

Read more

http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h
http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z


Ramanath, numalšink mano troškulį šiandien! Nuo kada aš esu ištroškęs tavo meilės! aš pasakiau Jis buvo visiškai sukrėstas. jis išsigando. Ant jo galvos liejosi prakaitas. Ne, ne BBG! Ką tu sakai! Tu mano meilužė. Kaip aš galiu tau visa tai padaryti! Jis pasakė.

Ramnath!! Tu negali manęs atsisakyti. Noriu tavęs šį vakarą bet kokia kaina, – piktai šūktelėjau kaip putlus smulkintuvas. Buvau labai piktas. Ne ne BBG!! Mes negalime to padaryti! Ramnatas prabilo ir išėjo iš ten. Grįžau jam paskambinti, bet jis tikriausiai buvo šiek tiek nervingas. Jis buvo nuėjęs į savo namus. Buvau labai pikta, kai jis išėjo. Aš buvau jo meilužė. Kaip jam sekėsi pokalbio su manimi? Norėjau jam atkeršyti.


Kai jis atėjo kitą dieną, aš jį paskaičiavau. Jis nežino, kad aš tai darysiu.


Nėra BBG! Neatleisk manęs! Man tikrai reikia pinigų! Jis pradėjo maldauti susidėjęs rankas. Sužinojau, kad kupranugaris dabar pateko po kalnu.


Aš vėl jus įdarbinsiu, bet jūs turėsite užbaigti darbą, kurį palikote vakar vakare. Kai kviečiu tave į kambarį, tu turi ateiti! Aiškiai pasakiau Ramnatui. Jis vėl pradėjo galvoti. Tačiau jam labai reikėjo pinigų. Aš jį paėmiau. Kai buvo naktis, švelniai rodžiau Ramnatui ir liepiau užmigdyti vaikus savo kambaryje, o tada ateiti į mano kambarį.

Read more

http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig


Ramnathas atėjo į mano kambarį 22 val. Buvau apsirengusi raudoną permatomą naktinuką. Ramnath priėjo prie mano lovos. Rankomis atsegiau kiekvieną jo marškinių sagą. Jis apsinuogino iš viršaus. Jam buvo tik 18 metų. Jis buvo labai šauni jauna banko mergina.

Čiulpk mano mama!! Aš užsisakiau


Na, BBG!! Jis prabilo ir mano mama pradėjo gerti. Man labai patiko. Praėjo daugiau nei 3 mėnesiai, kai vyras išvyko į Bengalūrą. Aš nevalgiau nė vieno gaidžio visus 3 mėnesius. Visus 3 mėnesius joks vyras manęs nebučiavo. Bet šiandien išpildysiu visus savo norus. as galvojau.


Ramnath, mano mama pradėjo gerti. Paėmiau ranką jam iš po pilvo ir paėmiau iki pūlingo. Ji pradėjo glamonėti savo pūlingą ir ėmė rodyti į ją pirštais. Ramnatas gėrė kaip geras vyras, mano mama. Ramnath! Neišsigąsk, gerk mano pieną laikydamas mane savo žmona ir dulkink mane taip stipriai, kad galėčiau rėkti “, - pasakiau.


Šį vakarą aš tavo žmona! Žvilgtelėjau į jį.


Ramnathas užlipo ant mano pūlingo ir pradėjo gerti mano pūlingą. Jis linksmai gėrė mano blogį. Jis taip pat labai greitai viena ranka apčiuopdavo mano pūlingą. Jis pirštu apčiuopė mano pūlingą kaip mašina. Dabar Ramnathas įkišo savo gaidį į mano pūlingą. Mano vyras Virendra mane labai dulkino, todėl mano pūlingas buvo labai suplyšęs. Ramnato gaidys labai lengvai pateko į mano urvą.

Read more

http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL

Jis pradėjo mane laižyti kaip niekšą. Ramnathas greitai pradėjo daužyti savo gaidį ranka. Mama vis atidarydavo burną, kad išgertų savo prekių. Po kurio laiko Fuch Fuch pikis išlindo iš jo gaidžio ir pateko tiesiai man į burną. Išgėriau visus jo daiktus. Po to draugai, jam pasakęs, užmušiau užpakalį.

Comments